Overzicht van trainingen

Playmode and more

Op deze pagina zie je een overzicht van alle trainingen. De training Playmode voor bedrijven wordt verwacht. De eerste trainingen die nu staan zijn de mindful playmode trainingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je graag op de hoogte. 

Create your own comfortzone

"Diepe levensinzichten luchtig en praktisch gebracht en met stijl en humor gepresenteerd. Ik kwam elke week weer blij en met energie de cursus uit."
Edith
"Ontspanning en verdieping in deze inspirerende training met originele opdrachten en creatief onderzoek naar je binnenwereld. Een groot plezier om aan mee te doen!"
Renée
"Als geen ander weet Barbara een unieke mix te maken vol inspirerende en originele opdrachten. Ze zette me aan tot aandachtig te zijn voor wat vanzelfsprekend is. De training wakkerde mijn speelsheid aan en durfde ook de diepte in te duiken, uit te nodigen naar eigen gevoelens en beleving. Op een aangename manier leidde Barbara de groep en wist online voor verbinding te zorgen, zowel tijdens de training als in de aantrekkelijke leeromgeving van Playmode."
Tineke
"De simpliciteit was heerlijk. Hoe je met kleine dingen al iets aan kan zetten in je."
Claire
"Barbara verstaat de kunst om theorie en praktijk op magische wijze te verbinden. Het werkboek biedt een waardevolle aanvulling op de online meetings/playdates. Je kan zo in je eigen tempo en op je eigen manier aan de slag. Wat ga ik dit missen! "
Boukje
"In deze training heb ik ervaren hoe het is om in Playmode te zijn: een combinatie van de doe- en zijnsmodus. Ik voelde dat alles mogelijk is. Je kunt altijd weer iets nieuws creëren."
Vanessa
"De Playmode training is er een die je moet beleven. Barbara is een meester in creativiteit. Zij kan je helpen zoveel moois aan je leven toe te voegen, en in mijn geval ook aan mijn business. Heel dankbaar dat dit er is!"
Leonie
Courses

Playmode trainingen

Created with